filipstads-sportby-copy

Om oss

John Wintherbo och Roger Olofsson är entreprenörerna som gjort Filipstadsportby möjlig. Vi vill att människor skall få en möjlighet att komma ut i den härliga Svenska naturen och upptäcka de guldkorn som finns. Husen är modernt inredda och skall kännas lyxiga. Bara för att man bor i en stugby behöver det inte vara spartanskt.

På Kalhyttan i Filipstad bygger vi ett antal hus för uthyrning men också till försäljning.

Intresset för våra hus på Kalhyttan har varit stort i närområdet men även i Norge, Danmark och Tyskland. Vi har under många år arbetat med uthyrning av Hus med marknadsföring i Europa. Vi har fått ett stor uppskattning för vår satsning på en modern turistanläggning med moderna och lyxiga hus. Detta är det första av sitt slag i Sverige där vi valt att satsa på något större hus som har allt man kan önska sig tillsammans med sina vänner eller bara tillsammans med någon man tycker om.

Alla husen har en skön bubbelpool och en bastu. Ett rymligt förråd ger möjlighet att förvara det som man inte önskar i huset, varför inte skidor, kanot eller en snöskoter.Alla skall ha möjlighet att ha tillgång till en lyxig stuga nära fiske och sportaktiviteter. 

Filipstad Sportby är en modern turistanläggning anpassad för familjer och grupper som vill spendera sin semester eller fritid i komfortabelt boende i ett naturnära område med möjligheter för aktiviteter i skog, mark, sjö men även aktiviteter i närliggande städer.

Vi ser fram emot gäster och spekulanter. Ni är alla välkomna att kontakta oss.

John Wintherbo

web_jw1[1]
john@filipstadsportby.se
076-20 07 717

Roger Olofsson

roger

roger@filipstadsportby.se
0735-06 11 09