IMG_3734

Nyheter

Kalhyttan är en perfekt semesterort både på sommar som på vinter, det är väldigt populärt att boka våra hus på kalhyttan och intresset är stort bland skidåkare och personer som tycker om att fiska, plocka bär och bara njuta av den stillsamma och vackra naturen.

Vårt första hus stod färdigt år 2011, här kan du se bilder och boka boende vid intresse. https://www.abooking.com/sv/object/2198

Vårt andra hus ägs av en Holländsk familj som hyr ut sitt hus när de själva inte befinner sig i paradiset.
https://www.abooking.com/sv/object/2213

Hus nr.3 är under konstruktion och är även detta köpt av en Holländsk familj. Detta hus förväntas att stå färdigt till vintersäsongen 2015 och blir då boknings bart.

Vårt fjärde hus är på väg att byggas och beräknas att stå klart 2015. Huset kommer att vara tillgängligt för försäljning men även för uthyrning. Du är välkommen som blivande ägare eller som gäst.

Filipstadsportby har även tomter till salu för priset 300.000:- och då ingår en väg till tomtgränsen, vatten, avlopp och el.

Skulle du vara intresserad av ett färdigt hus på 50 KVM, med isolerade ytterväggar så kan du få det till priset 799.000:-

Vi har ett erbjudande på ett färdigt hus på 50 KVM, med isolerade ytterväggar, kaklat badrum, sovrum och kök med alla vitvaror för endast 999.000:-

Vi på Filipstadsportby söker ambassadörer som kan hjälpa oss med marknadsföring, känner du att detta skulle vara ett perfekt jobb för dig så kontakta John Wintherbo på 076-2007717 eller skicka ett  mail till info@filipstadsportby.se , så kommer du få mer information.